Tuinoverkapping maken Kaatsheuvel met keramische tegels

Luxe tuinen aanleggen Amstelveen » 2022 » Tuinoverkapping maken Kaatsheuvel met keramische tegels

Tuinoverkapping maken Kaatsheuvel met keramische tegels

Nadat we de keramische terassen gelegd hebben is het tijd om de tuin aan te kleden.

Tussen de 2 terassen hebben we een spiegelvijver geplaatst. Deze spiegelvijver is voorzien van een drietal kleine fontijntjes met led-verlichting erin verwerkt. Op deze manier is er altijd beweging en geluid in de tuin als de fonteinen worden aangezet. Wanneer deze uit staan zorgt de weerspiegeling van het wateroppervlak voor een verruiming van de buitenruimte. Ook in het wateroppervlak zie je dan weerspiegeling van de luxe tuinoverkapping of de woning. Afhankelijk van aan welke kant van de vijver je staat natuurlijk. 

Tussen de terassen, spiegelvijver, en keramische tuintegel pad wat de terassen met elkaar verbind is gekozen voor een zacht geel toscaans split. Dit split is zacht en licht van kleur en fijn van structuur. Hierdoor komt de strakke, robuuste en luxe tuinoverkapping nog meer tot zijn recht.

In de beplantingskeuze zorgt de vroeg bloeiende, diep paarse Lavendel en de Late, wit bloeiende herfstannemoon straks voor een bijna jaarronde bloei. Tussen de herfstannemoon staan Liriope. Deze siergras is een evergreen en zal er dus voor zorgen dat de tuin ook in de winter niet kaal is. van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar heeft deze siergras prachtige paarse bloemtrossen. Overigens bloeien alle 3 deze planten ook een hele tijd van het jaar gelijktijdig en zorgt ook dit weer voor een prachtig contrast. Net als het contrast tussen het douglashout en hardhout dat gebruikt is in de Luxe tuinoverkapping. 

Ziet u dit ook al helemaal voor u?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wie weet geniet u binnenkort ook van zo'n prachtige, duurzame tuin!

Deel deze pagina op:

Recensies