Aanleggen van uw tuin aan de hand van uw ideeën en/of wensen

Diensten » Tuin aanleg

Tuin aanleggen

Aanleggen van uw tuin aan de hand van uw ideeën en/of wensen

Modern tuinontwerp? 

Wij, van A. van Spelde hoveniers leggen verschillende tuinen aan in diverse stijlen. De meeste door ons gerealiseerde tuinontwerpen zijn moderne design tuinen. Hier worden moderne elementen in verwerkt met heldere lijnen, veel groenblijvers en matig kleurgebruik.

In moderne tuinen staan de lijnen en vlakverdeling op de eerste plaats. Deze vlakverdeling wordt bepaald door de harde elementen in de tuin, zoals sierbestrating, vlonders en waterpartijen.

 

Wilt u ook genieten van een moderne design tuin? Zorg er dan voor dat u eerst een passend tuinontwerp laat maken. De voordelen van een tuinontwerp zijn dat je een duidelijk beeld krijgt van hoe de tuin er uit komt te zien na de realisatie. Natuurlijk houden we hierbij rekening met o.a. uw budget, ideeën en wensen. Ook als u meer voelt voor een tuin in een andere stijl, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een romantische tuin of een fijne moestuin.

De kosten van de tuin worden door middel van een tuinontwerp ook helder. Bij het ontwerpen van een tuin maken wij o.a. een bestek met de hoeveelheid materiaal die er nodig is voor de tuin. Als deze gegevens bekend zijn kan er ook een begroting opgesteld worden. Wij adviseren u graag. Immers een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. 

 

Ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek voor een tuinontwerp op maat.

info@avanspeldehoveniers.nl  Telefoon 0650483765 en/of  

 

 

Deel deze pagina op:

Recensies