led verlichting in lite luxe tuinoverkapping hardhout en douglashout

Luxe tuinen aanleggen Amstelveen » 2022 » led verlichting in lite luxe tuinoverkapping hardhout en douglashout

led verlichting in lite luxe tuinoverkapping hardhout en douglashout

Inmiddels zijn de wanden bekleed met hardhouten latten van duurzaam hardhout  28*90mm. De latten zijn verticaal gemonteerd en steken daarom mooi af tegen de zware voorligger in de overkapping. Tevens zorgt het kleurverschil tussen het hardhout en het Douglashout voor een prachtig contrast. Om deze verticale lijnen nog meer te accentueren hebben we op de wanden downlighters gemonteerd van In-Light. Deze lampen schijnen zoals de naam het al zegt van boven naar beneden. Omdat de lichtbundel tegen de wand blijft creeerd dit een mooi sfeerlicht maar zal dit niet vervelend in je ogen schijnen. 

Het In-Light verlichtingssysteem waarmee wij werken is een 12-volt systeem. Het systeem bestaat uit een transformator welke je overal kunt ophangen. Je kunt deze transformator dus binnen in de meterkast monteren, maar ook in de overkapping zelf of in de schuur die eventueel in je tuin staat. De transformator heeft de naam Smart-Hub gekregen. Deze transformator maakt verbinding met de Wifi bij je thuis. Zo ontstaat de mogelijkheid om je verlichting zo in te stellen dat deze automatisch aan gaat wanneer het donker word. de verlichting staat dan ingesteld op de astronomische klok. Ook kun je de transformator bedienen met een app op je telefoon. Op de transformator zijn 3 groepen aan te sluiten. Je kunt dus elke groep appart bedienen met je telefoon. 

Nog een groot voordeel van het In-Light systeem is dat je heel gemakkelijk later nog lampen kunt toevoegen door deze simpelweg op de kabel te klikken. Ons advies is ook om meteen een kabel rond de gehele tuin te leggen. Als je dan later merkt dat je toch nog een plantvak of boom in een ander gedeelte van de tuin wil uitlichten, is dat erg makkelijk te realiseren.

Deel deze pagina op:

Impressies

Recensies