Strakke tuin.

Eindhoven Bijzondere tuin aanleggen.

Exclusieve tuin aanleggen Eindhoven

Strakke tuin.

Exclusieve tuin aanleggen Eindhoven.

In Eindhoven  hebben wij een bijzondere tuin aangelegd. 

Ons is gevraagd om een  strakke gladde betonvloer te maken met schuine lijnen. 

Er waren nog een aantal wensen. 

Dit heb  ik eerst vertaald naar een bijpassend tuinontwerp.

Van af het tuinontwerp is er verder gepraat over de invulling van de tuin.

De oude tuin paste niet meer bij het onderhoud van de klant en daarom is besloten om de gehele tuin op de schop te nemen. 

 

De vijver die eerst in het midden lag heb ik verplaatst naar voren in de hoek zodat je altijd plezier hebt van het water in de tuin. De vijverbak is gepolyesterd. Voordeel van polyesteren is dat het zeer sterk is en in elke gewenste vorm te maken is  zonder plooien.

In de tuin is een betonvloer gestort in een grote mal met de juiste vormen zoals bepaald in het tuinontwerp en met de wens van de klant centraal.

Het beton is  in zijn geheel gestort  en glad gemaakt door het te vlinderen.

Na het vlinderen zijn de voegen er in geslepen met diamant en heeft de vloer zijn uiterlijk gekregen zoals bedacht.

Voordelen van deze vloer is geen onkruid en verzakking mogelijk

 

Verder is er in deze tuin een gemetselde muur gemaakt met twee pinanten. Deze zijn gestuckt en later met goede muurverf op een gewenste kleur gebracht.

Eerst had de overkapping 2 palen ter onderstuning. door de juiste balkmaat te kiezen zijn de twee palen overbodig geworden en oogt het geheel veel meer open.

De balk is een gelamineerde balk <bestaat uit meerdere lagen hout>

Bent u ook benieuwd wat wij voor een varrasende tuinontwerpen kunnen maken met uw achter- of voortuin.?

Voor vragen kunt u ons bellen 0650483765 0135113782  mailen info@avanspeldehoveniers.nl 

Ook kunt u deze diensten bij ons verwachten

Tuinontwerpen

www.bomenrooien.com 

Zwemvijvers aanleggen in Eindhoven.

Kermamische buitentegels leggen.

Tuinoverkappingen tuinschuren 

Bijzondere tuinmuren tuinschuttingen

Deel deze pagina op:

Impressies

Recensie

Een foto van een klein idee wat beton en een paar lijnen. Maar wie kan dit in een goed ontwerp gieten samen met de wensen die we hadden. We kwamen uit bij Antoon, veel tegenwerpingen over onze ideeën en ons achterlatend met vele vraagtekens. Toen viel het ontwerp op de mat en wow al onze wensen waren gehonoreerd een paar ontwerpen waar we volop mee mochten spelen en zo kwam er iets moois tot stand waar wij heel blij mee zijn ruimte, goed bij te houden, zeker niet alledaags en een uitdaging voor ons en Antoon en zijn mensen om te realiseren (Antoon was de enige die we gesproken hebben die bereid was te kijken naar onze voor de meeste onmogelijke vraag beton in de tuin) Er is in het hele proces steeds ruimte geweest om de plannen ter plekke aan te passen bij te sturen zodat het ook werkelijk geworden is wat wij zochten. Geen gezeur over meerwerk, er zaten zelfs werkzaamheden in die niet benoemd maar wel zonder meer gedaan werden. Ja tevreden en verrast dat uit een klein idee een heel nieuwe kijk kan ontstaan met onvoorziene maar wel heel welkome bijeffecten zoals meer licht, een heel ruimtelijk gevoel. Mocht er nog ooit iets aangepast moeten worden dan gaan we graag weer met dit team aan de slag Annemarie en Nonny

Recensies