Luxe tuin aanleggen

Luxe tuin aanleggen

Luxe tuin aanleggen

Luxe tuin aanleggen

Specialist in de aanleg van luxe tuinen

U wilt een luxe tuin laten aanleggen? Dan bent u bij A van Spelde Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn al vijfentwintig jaar gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaardige luxe tuinen en het ontwerpen van complexe tuinprojecten.

A van Spelde Hoveniers is gevestigd in Udenhout, maar wij komen graag naar u toe om uw droomtuin te verwezenlijken.

Een luxe tuin als verlengstuk van je huis

Uw tuin is het verlengstuk van uw huis. Een plek om heerlijk tot rust te komen. Die moet dan ook helemaal zijn afgestemd op uw persoonlijke smaak en wensen. Of het nou gaat om een tuin in landelijke stijl of een moderne tuin met strakke lijnen.

Wat is dat eigenlijk: een luxe tuin?

Een luxe tuin kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen. Denk aan corten staal, speciale houtsoorten en natuursteen. Verder beschikt een luxe tuin vaak over ruime zitplekken, diverse niveaus met trappen en waterpartijen zoals een zwemvijver. Ook kan een luxe tuin zodanig worden ingericht dat deze helemaal aansluit bij het omringende landschap.

Accessoires

Bij een luxe tuin horen uiteraard ook hoge kwaliteit tuinaccessoires. Enerzijds in de vorm van exclusief tuinmeubilair, tuinafscheidingen en overkappingen. Maar denk ook aan kunstobjecten, een luxe buitenkeuken, bloempotten, barbecue, jacuzzi en tuindouche. Zo transformeert uw tuin tot een volwaardige - luxe - leefomgeving.

Is mijn tuin geschikt voor de aanleg van een ‘luxe tuin’?

Jazeker! Het begrip ‘luxe tuin’ zegt iets over het materiaalgebruik en de kwaliteit van het ontwerp. In principe komt elke ruimte daarvoor in aanmerking, of het nou om een tuin bij een villa gaat, een stadstuin of een voortuin.

Samenwerking met erkende tuinarchitecten

Naast het zelf ontwerpen en aanleggen van luxe tuinen, werken wij ook samen met erkende tuin- en landschapsarchitecten. Deze ontwerpen voor u de meest exclusieve tuinen met een zeer complex afwerkingsniveau. Onze zeer ervaren hoveniers voeren de werkzaamheden dan voor u uit.


Wilt u ook een luxe tuin laten aanleggen? Neem dan nu contact met ons op.


Stappenplan voor de aanleg van een luxe tuin

Waar begin je? Dat is waarschijnlijk de belangrijkste vraag bij de aanleg van een luxe tuin. Onze tuinontwerpers hebben ruime ervaring met het inventariseren van uw dromen en specifieke wensen. Zij helpen u graag om samen te komen tot de ideale uitgangssituatie.

Vervolgens maken we een schetsontwerp waarin we grofweg de indeling per gedeelte uitwerken, helemaal afgestemd op de functie. Hierbij krijgt u digitale sfeerbeelden in 3D te zien zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het eindresultaat.
Het schetsontwerp is de basis om het plan verder te verfijnen. Zijn er aanpassingen nodig in het ontwerp? Dan presenteren wij u een aangepaste versie.

Kosten van het aanleggen van een luxe tuin

Uiteraard ontvangt u ook een kostenoverzicht van het ontwerp, het advies en de uiteindelijke aanleg van uw luxe tuin. Deze zijn in belangrijke mate afhankelijk van de grootte van het project en uw aanvullende wensen.
Mogelijk beschikt u al over een plan voor de aanleg van uw luxe tuin. In dat geval voeren wij graag de werkzaamheden voor u uit.


Vraag vrijblijvende een offerte aan voor het aanleggen van een luxe tuin in Aalsmeer.


De aanleg van uw luxe tuin

Nadat u honderd procent tevreden bent over het ontwerp gaan wij aan de slag. Onze vakkundige medewerkers hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de aanleg van verschillende soorten luxe tuinen. Zij verzorgen de complete aanleg, inclusief verlichting, metselwerk en bestrating.

Onderhoud van een luxe tuin

Natuurlijk zorgen wij er met de juiste beplanting voor dat uw luxe tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is, zodat u er zorgeloos van kunt genieten. Geheel onderhoudsvrij is een luxe tuin echter nooit. U kunt dit werk overdragen aan onze hoveniers: zij voeren het graag voor u uit.

Exclusieve luxe tuin

Voor een exclusieve luxe tuin werken wij samen met een erkende tuin- en landschapsarchitect. Deze ontwerpt uw tuin in een zeer bijzondere stijl, variërend van mediterraan tot Japans en alles wat daartussen zit. Ook exclusieve stads- of bostuinen behoren tot de mogelijkheden.

Overige tuinwerkzaamheden

Naast het aanleggen van luxe tuinen kunt u ons ook inschakelen voor andere tuinwerkzaamheden. Zoals het snoeien van hagen en coniferen, (sier) straatwerk, klein grondverzet en metselwerk. Ook plaatsen wij moderne stenen tuinoverkappingen en luxe design tuinhuizen.

Wilt u ons inschakelen voor uw tuinwerkzaamheden? Neem dan nu contact met ons op.

 

Deel deze pagina op:

Recensies