Verwijderen bomen eerbeek

Eerbeek kappen van bomen Charlotte van Bourbonlaan 26

Verwijderen bomen eerbeek

Bomen rooien Eerbeek 45 stuks

bomen rooien snoeien kappen vellen van bomen

Het rooien van bomen  Eerbeek

Boomrooierij 

 

Weet u ook geen raad meer met een te grote bomen in de tuin en benieuwd wat de mogelijkheden zijn.  Wij werken landelijk om de bomen te rooien.  Bomen rooien in  Eerbeek. www.bomenrooien.com  Wij als hoveniersbedrijf hebben ons gespecialiseerd in het rooien van bomen.

Hoge bomen, dikke bomen, grote bomen, noem maar op, wij kunnen het voor u vakkundig  rooien en kappen,verwijderen.

Ook voor onderhoud aan bospercelen  of bij fabrieksterreinen bent u aan het juiste adres. Ook het snoeien van de boom behoort tot de dienst.

Kosten boom rooien.

Wat zijn de kosten om een boom te rooien, de indicatie van de kosten hangt af van de standplaats van de boom. Staat de boom in de voortuin en kan deze vallen dan zijn de kosten anders als de boom in de achtertuin staat en er bv een schuur onderstaat.  

Daarom kappen wij de bomen op verschillende manieren,omdat elke werkplek een andere techniek met zich meebrengt.

 

De verschillende manieren worden hier onder uitgelegd.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen rooien dmv van klimmen

bomen vrij laten vallen

bomen rooien met een verreiker.

bomen rooien met kraan 

Omdat wij veel werken met machines besparen wij op dure arbeidskosten. En blijven de prijzen aantrekkelijk en de overlast tot een minimum beperkt.  Vaak hebben wij niet meer dan 2 a 3 uur nodig om een boom te rooien of een tuin leeg te ruimen.

Wij van A van spelde hoveniers kunnen u daar bij helpen.

In deze wilderige tuin stonden rond op het pad meer dan 45 stuks bomen, waardoor het geen tuin meer was meer een verwaarloosd stuk grond met bomen er op. 

er is besloten om 10 meter uit de gevel alle bomen te kappen dit mag met goedkeuring van de gemeente in eerbeek

   

Wij werken vaak met een telescoopkraan zodat er geen schade ontstaat aan de tuin en het werk veilig gebeurt.  Bomen die dichter bij staan rooien wij vaak met een verreiker.

Het voordeel van een kraan is dat alle takken over de tuin naar voren gehesen worden,  en daar verwerkt worden tot kachelhout, stamhout of voor de vezel. in deze tuin hebben wij de bomen vrij kunnen laten vallen en is daarom gekozen voor een mobiele kraan met velkop

De takken worden versnipperd en gebruikt voor groene stroom. Zo werken wij zo C02 neutraal mogelijk. Kosten boom rooien.

De stronk van de boom die nog overblijft,  kunnen wij er voor u uitfrezen. Boomstronk uitfrezen Frezen van stronken Eerbeek

Ook kunt u hagen coniferen of andere tuinwerkzaamheden laten uitvoeren door ons; zoals verwijderen van straatwerk, klein grondverzet.

Of het plaatsen van moderne stenen tuinoverkappingen, luxe design tuinhuizen, metselwerk.

Wilt u ook weten wat het kost om bomen te laten kappen, rooien of te snoeien dan kunt u vrijblijvend een offerte op vragen of via direct mail. info@avanspeldehoveniers.nl   bellen kan ook 0650483765

Ook voor tuin aanleg en tuinontwerpen bent u aan het goede adres. Wij beschikken over ervaren hoveniers.

      

Het leggen van sierbestrating of keramische tegels behoort ook tot de mogelijkheden

Deel deze pagina op:

Recensies