Keramische tuintegels leggen Oisterwijk

Moderne strakke tuin aanleggen

Keramische tuintegels leggen Oisterwijk

Keramische tuintegels Oisterwijk

                      

Ons hoveniersbedrijf A. van Spelde is een bedrijf met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinverzorging. Indien u in Oisterwijk op zoek bent naar een goede en ervaren hovenier, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben zowel de vakkennis, de ervaring als het materiaal in huis om uw tuinwensen te realiseren. Wij verzorgen graag uw tuinontwerp en tuinaanleg, maar u kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het leggen van keramische tegels op deskundige wijze. Daarnaast kunnen wij u ook prima voorzien van tuinadvies.

Ook wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor een grote boom, kunt u bij A. van Spelde hoveniers terecht. Wij hebben ook veel ervaring in het snoeien, rooien en kappen van bomen. Ook kunt u bijvoorbeeld het aanleggen van hagen, coniferen of andere tuinwerkzaamheden laten uitvoeren door ons, zoals het verwijderen van straatwerk of klein grondverzet. Daarnaast behoren bijvoorbeeld ook het plaatsen van moderne stenen tuinoverkappingen, luxe design tuinhuizen en metselwerk tot de mogelijkheden.

Voor een klant in Oisterwijk hebben wij van A. van Spelde hoveniers een moderne tuin met een tweetal terrassen en een moderne vijver ontworpen.  

Vanuit de woning komt men nu terecht op het riante overdekte terras met strakke vloer van keramische tegels alwaar een ruime hoekbank voor veel comfort en gezelligheid zorgt.

 

Vanuit het overdekte terras is een pad van keramische tegels gecombineerd met gras gecreëerd dat leidt naar de prachtige, moderne vijver. Achter de vijver is een ruime plantenbak gemaakt in dezelfde stijl als de vijver om voor een rustgevend, doch groen geheel te zorgen.  

Tussen het overdekte terras en de schuur hebben wij een mooi terras met vlonderplanken aangelegd waarop een ruime eettafel prijkt.  

Voor al uw tuinadvies en -ontwerp bent u bij A. van Spelde hoveniers aan het goede adres. Op onze website vindt u nog meer voorbeelden van tuinen die wij hebben ontworpen en hebben aangelegd. Ook het ontwerpen van de tuin bespreken we graag uitgebreid met u, of het nu gaat om een romantische tuin of een moderne tuin; wij beschikken over ervaren hoveniers om deze voor u volledig naar wens te maken. Bekijkt u eens onze ontwerpen voor een impressie. Een eigen zwemvijver is bijvoorbeeld ook een optie die wij graag met u bespreken. Daarnaast leggen wij ook sierbestrating en/of keramische tegels . Het leggen van keramische tuintegels is ook één van onze specialisaties.

  

Contact

Om u een indicatie van de kosten te geven, kunt u hier uw interesse tonen in een vrijblijvende offerte. Ons e-mailadres is info@avanspeldehoveniers.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 0650483765 of 0135113782.

Wij horen graag van u!

 

 

Deel deze pagina op:

Recensies