Specialist in boomstronk verwijderen in Assen

Boomstronk verwijderen in Assen

Boomstronk verwijderen in Assen

Specialist in boomstronk verwijderen in Assen

U woont in (de omgeving van) Assen en u wilt een boomstronk laten verwijderen? Dan bent u bij A van Spelde Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn expert in het verwijderen van boomstronken en komen graag naar u toe om de klus te klaren.

Waarom een boomstronk verwijderen?

U heeft onlangs een boom laten kappen, maar de stronk zit nog steeds in de grond. Daardoor kunt u deze plek niet opnieuw beplanten, bestraten of bebouwen. Eigenhandig de stronk verwijderen is een hels karwei. Veel mensen proberen het wel, maar stuiten op een wijdvertakte structuur van boomwortels. Bovendien bevindt zich in de Assen bodem een uitgebreid netwerk aan kabels en leidingen. Grote kans dat u iets stuk maakt. Daarom raden wij u aan om voor dit specialistische werk een expert als A van Spelde Hoveniers in te schakelen. Wij verwijderen boomstronken door het hele land.

Een boomstronk verwijderen: hoe werkt dat?

Een boomstronk kan een enorm obstakel zijn. In totaal zit er net zoveel hout ónder de grond als erboven. Hoe groot was die boom ook alweer? Bij A van Spelde Hoveniers gebruiken we een zogenaamde stobbenfrees (ook wel: stronkenfrees genoemd). Dat is de snelste en veiligste methode om boomstronken in Assen te verwijderen. Met deze machine verpulveren we de complete stronk tot kleine stukjes hout. De houtsnippers blijven als compost in de bodem achter. Zo draagt u ook nog eens bij aan een C02-neutraal klimaat!

In Assen en wijde omgeving

A van Spelde Hoveniers is gevestigd in Udenhout, bij Tilburg. Maar dat wil niet zeggen dat wij alleen maar boomstronken verwijderen in Tilburg. Wij werken landelijk en komen graag naar u toe. Ook voor onderhoud aan bospercelen of het snoeien van bomen bij (bijvoorbeeld) fabrieksterreinen kunt u ons inschakelen.

Mogelijkheden van de stobbenfrees

Naast het verwijderen van boomstronken kunnen wij de stobbenfrees ook inzetten voor het verwijderen van andere natuurlijke obstakels in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan grote struiken en hagen. Restanten van bamboe? De stobbenfrees maakt er gehakt van. Wist je trouwens dat het woord ‘stob’ een ander woord is voor boomstronk? Daarom wordt deze frees in Assen ook wel stronkenfrees genoemd. Met deze stobbenfrees (of zo je wilt: stronkenfrees) vermalen we de boomstronk in een mum van tijd tot pulp. Gewoon dwars door het zand heen, uitgraven is dus niet nodig.

Kosten van het verwijderen van boomstronken in Assen

De kosten van het uitfrezen van een boomstronk hangen sterk af van de locatie. In het open veld kunnen wij werken met een frees achter de tractor. Bevindt de boomstronk zich in een kleine achtertuin, dan werken we met een kleine frees. Maar zelfs als uw achterom te smal is om de boomstronk met de frees te bereiken, verzinnen we wel een oplossing. Desnoods tillen we de machine met een telescoopkraan in uw tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verwijderen van een boomstronk in Assen

Voorwaarden voor het verwijderen van boomstronken in Assen

In veel gemeenten, waaronder ook Assen, bent u wettelijk verplicht om een zogenaamde KLIC-melding doen als u met machines gaat graven. Zeker als u een boomstronk uit de voortuin wilt laten verwijderen, raden wij u dat altijd aan. Nadat u de melding hebt gedaan, ontvangt u kabel- en leidinginformatie van de plek waar u gaat graven. Zo voorkomt u graafschade en gevaarlijke situaties. Zorg ervoor dat de informatie beschikbaar is op de plek waar u gaat graven.

Overige tuinwerkzaamheden in Assen

Naast het rooien van bomen kunt u ons ook inschakelen voor andere tuinwerkzaamheden. Zoals het snoeien van hagen en coniferen, (sier) straatwerk, klein grondverzet en metselwerk. Ook plaatsen wij moderne stenen tuinoverkappingen en luxe design tuinhuizen. Daarnaast verzorgen wij de complete aanleg van tuinen en zwemvijvers. Onze ervaren hoveniers maken graag een tuinontwerp voor u.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verwijderen van een boomstronk in Assen

Deel deze pagina op:

Recensies